Ons Verhaal


Invented 4 kids™ is in 2014 opgericht door uitvinder/ondernemer Guus Welling. Hij is vader (lees: ervaringsdeskundige) van Evelien (2007) en Teun (2009).

Zijn eerste ideeën stammen uit zijn studententijd. Na enkele jaren verkoop- en marketingervaring (o.a. bij Nutricia) begon hij in 1999 voor zichzelf om zijn eerste idee, de Plassticker™, te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Ruim 10 jaar later hebben miljoenen jongetjes in binnen- en buitenland, thuis en/of op de basisschool met behulp van Plasstickers™ goed leren richten. Na dit succes volgde al snel de Magic Potty Training™, een zindelijkheidstraining gebaseerd op de Plassticker™ waar kinderen sneller zindelijk mee worden.

In 2014 bracht Invented 4 Kids de Baby Shower Glove™ op de markt. Met dit product heb je beter grip op je baby tijdens het douchen. Het idee is van Mariette van Muijen en ontwikkeld door Invented 4 Kids™. Wij zijn erg trots dat we met de Baby Shower Glove™ in 2015 maar liefst twee Baby Innovation Awards hebben gewonnen!

Op zoek naar de beste baby ideeën
Het ultieme doel van Invented 4 Kids™ is om van de beste uitvindingen de allerleukste baby- en kinderproducten te maken. Producten van Invented 4 Kids™ voldoen dan ook aan een aantal belangrijke criteria: ze zijn echt nieuw, echt leuk en de oplossing voor een helder probleem.

Om verder te groeien is Invented 4 Kids™ op zoek naar goede ideeën die aan deze criteria voldoen. Heb jij een idee voor een nieuw baby product? Schrijf je dan in voor het Beste Baby Idee™.

GoToHomeButton
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera